0478 64 99 34 [email protected]

VOORGERECHTEN

KOUD

  • Lauwwarme gekonfijte varkenswangetjes met seizoenssalade, fondue van tomaat en pesto
  • Terrine van Sint-Jakobsnootjes en gerookte zalm, witloofsalade met granny smith en zachte curry
  • Carpaccio van rund met Pecorino, truffelvinaigrette kapperappeltjes
  • Buideltje van gerookte zalm met kaviaar van aubergines en groene kruidensaus
  • Gegrilde Sint-Jakobsnootjes met groene puntasperges, rucola en basilicumolie
  • Gemarineerde zalm ‘gravlax’ met peterseliecrème, limoen en fijne kruiden
 

VOORGERECHTEN

Warm

  • Gebakken zeebaarsfilet met citroen/paprikaratatouille
  • Op vel gebakken kabeljauwsuprême met grijze garnalen, karnemelkpuree en nantuasaus
  • Gebakken tongfilets met paddestoelen/soja/kroepoek en limoen
  • Zeeduivel met asperges, gekonfijte tomaat en tuinbonen
  • Gebraiseerde kalfszwezerik met lentegroentjes
  • Grietbot met venkel en zeekraal
 

HOOFDGERECHTEN

VLEES

  • Kalfsfilet gevuld met spinazie en duxelle van champignons, mousselinesaus met dragon
  • ‘Black Angus’ rib eye met seizoensgroenten en choronsaus
  • Nootjes van ossehaas met zomerse groenten (boontjes, bloemkool, gegrilde tomaat), ‘anna’-aardappelen en béarnaise
  • Mechelse koekoek met primeurgroentjes, ‘Cornetsaus’ gemonteerd met hoeveboter en nieuwe patatjes
  • Lamsfilet met provençaalse gratin, rozemarijnsaus en aardappel ‘dauphinois’
  • Lamskroontje met witte en groene asperges, dijonnaisesaus en wafelaardappeltjes
  • Varkenshaasje ‘archiduc-peper’ met gegrilde groenten
  • Chateaubriand met seizoensgroenten en bordelaisesaus, verse aardappelkroketjes
  • Gebraden eendenborst uit de ‘Landes’ met zoetzure groentenspaghetti en Portosaus
 

HOOFDGERECHTEN

VIS

  • Op vel gebakken kabeljauw, mousseline met fijne kruiden en kalfsjus met grijze garnalen (surf&turf)
  • Gegrilde zalm met asperges en hollandaisesaus
  • Bouillabaise van noordzeevis met rouille/looktoast
  • Tarbot met saffraanratatouille en olijfolie ‘extra vierge’
  • Roggevleugel met langoustine en gewokte groentjes, zoetzure emulsie
 

DESSERTEN

  • Dessertbord van de chef (volgens de inspiratie van het seizoen)
  • Dessertbord chocolade/rood fruit/caramal/vanilleijs/crumble
  • Dessertbord mango/wortel/panna cotta/sinaas/caramel
  • Dessertbord cuberdons/yoghurt/framboos/atsina cress/neuzekesijs
  • Salade van mango en sinaasappel met pepermunt en mangosorbet
  • Gratin van aardbei en roze pompelmoes, sabayon van amaretto en huisbereid vanilleijs
  • Chocolademoelleux met crumble van hazelnoot en vanilleijs
  • Ananas gebakken in kruidencaramel met banaanijs